Beter eten van eigen bodem
Professor Pannenkoek
De professor is een nieuwsgierig man, die echt alles wil weten over de pannenkoek.
Elke dag staat bij hem in het teken van de pannenkoek. Hij wil weten hoe de pannenkoek in andere, verre landen wordt bereid en heeft oude manuscripten bestudeerd, met recepten die soms honderden jaren teruggaan!
In zijn laboratorium zoekt hij naar nieuwe toepassingen en bijzondere ingrediënten. Jij kunt zijn recepten en mixen natuurlijk proeven! Gewoon thuis, of in zijn laboratorium in Orvelte……
Historie en missie
Ooit kwam het lekkerste en gezondste eten van onze eigen groentetuin of akker. Tegenwoordig slepen we ons voedsel over de hele wereld. Dat kunnen we veranderen! Daarom kiest Professor Pannenkoek voor granen van eigen bodem. Mooie, soms vergeten graanrassen, uit de verschillende delen van ons land. Waar boeren met passie werken aan de terugkeer van echte goede biologische granen op de akkers en waar molenaars deze malen tot prachtige melen, rijk aan mineralen en voedingsstoffen. Dat is de basis voor de pannenkoekmixen van de Professor!














